Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen online workshops

http://www.olieverfschilderen.nl/wp-content/uploads/2009/08/bullet.gifIk kan de toegestuurde PDF file met workshops niet openen hoe kan dat?

U heeft het gratis te downloaden Adobe Reader nodig. Sommige mensen hebben het programma PDF Complete Viewer (het logo lijkt een beetje op het Acrobat logo) maar daarmee kunt u de workshops niet openen. Kijk onderaan de pagina online workshops, daar staat een link naar Adobe waar u Adobe gratis kunt downloaden.
Of klik hier om door gelinkt te worden naar de website van Adobe

 

bulletWat is de prijs van een workshop?

De prijs van een workshop is euro 10,00 voor 2 Pdf workshops en slechts euro 19,95 voor de bundel van 5 workshops.

 

+++Bij de knop Bundel korting voor 5 online workshops tegelijk kom ik op uw email adres of op de secure site van Paypal.

De 5 Pastel workshops worden met bundelkorting aangeboden in een bundel voor de prijs van euro 19,95.  Waarom een bundel? Omdat mensen vaak alle 5 de workshops willen aanschaffen in een keer met korting.

Deze 5 workshops worden na betaling via Paypal of via mijn bankrekening na email contact, via email aan u toegestuurd.

Na ontvangst van uw betaling op mijn bankrekening voor 2 online workshops met de opgave van de workshop nummers van uw keuze in een mail aan mij ontvangt u de pdf documenten via uw mailbox.

 

bulletBlijft het bij deze workshop of komen er nog nieuwe bij?

Het is de bedoeling dat er in de loop van de tijd nog nieuwe workshops bijkomen. Online workshops voor beginners en/of licht gevorderden.
U kunt alle informatie over nieuwe workshops op deze website vinden, of u stuurt een email en dan krijgt u bericht zo gauw er een nieuwe online workshop beschikbaar is.