Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen online kopen schilderij

Als ik een Soft pastel schilderij online bij je bestel en bij ontvangst valt het toch tegen. Kan ik het dan weer terugsturen en krijg ik mijn geld retour?

U heeft altijd gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Dit betekent dat u het schilderij in de originele verpakking (op uw kosten, ook aangetekend en met ontvangstbewijs) aan mijn adres retourneert. Bij ontvangst van het retour gezonden schilderij krijgt u onmiddellijk uw geld teruggestort. (retour zender betaalt verzendkosten)
Wilt u mij daar dan s.v.p. eerst over bellen of mailen, zodat ik weet dat het pakketje weer teruggestuurd wordt!.

Hoeveel bedraagt de prijs van een schilderij?

De prijs van elke pastel tekening staat bij het te koop aangeboden schilderij vermeld.

Hoeveel bedraagt het bedrag van de verzendkosten?

De prijs van alle schilderijen is exclusief verzending. Aangetekende verzendkosten bedragen euro 7,95 tot en met maat 14 x 14 cm
Euro 8,60 voor schilderijen groter dan 14 x 14 cm.
Prijzen gelden Binnen NEDERLAND, voor Internationaal vraag prijsopgave.

Dan wordt het schilderijtje, goed verpakt verzekerd met ontvangstbewijs verstuurd aan het door u opgegeven adres.

Wat als ik een schilderij bestel en het komt niet bij mijn adres aan?

Uw bestelde schilderij wordt verzekerd met ontvangstbewijs aan u opgestuurd, met een sticker erop "alleen af te geven aan de geadresseerde. Niet aan buren en/of bij de voordeur achterlaten."  Mocht u het pakketje toch niet ontvangen, dan krijgt u uw geld ook gegarandeerd teruggestort.

Als het schilderij beschadigd blijkt, wat dan?

Het is bijna niet mogelijk dat het schilderijtje schade oploopt onderweg bij de post, maar gebeurt dit wel, dan krijgt u ook gegarandeerd uw geld teruggestort + retour verzendkosten.
De schilderijen worden in een goede degelijke verpakking verstuurd.

Wat als ik het schilderij niet online wil bestellen maar eerst wil komen bekijken, voordat ik tot koop overga?

Als u van te voren belt om een afspraak te maken, dan bent u van harte welkom in mijn atelier in Middelburg om het betreffende schilderij en andere schilderijen te bezichtigen. Dit alles zonder koopverplichting!

Ook neem ik vaak kleine schilderijen mee naar de diverse Kunstroutes waar ik exposeer.

Wordt het schilderij van mijn bestelling afgeleverd met een lijst er om heen?

De prijs die op mijn website genoemd wordt bij een schilderij in soft pastel is altijd zonder lijst.

Zit er een passe-partout bij een soft pastel dan wordt dat duidelijk vermeld op mijn website.

 

Is het moeilijk om zelf een soft pastel in te lijsten ?

Een soft pastel kunt u zelf in een kant en klare lijst doen. U legt de pasteltekening omgekeerd in de lijst, doet het meegeleverde stuk zuurvrije papier er op, dan pas sluit u de lijst. (Bij een soft pastel krijgt u dit zuurvrije papier en inlijst instructies altijd meegeleverd.) Een soft pastel tekening is kwetsbaar, voor vegen en vuile vingers, zodat u alleen de rand van de passe passe-partout dient aan te raken bij het bekijken en inlijsten.